Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

VllesaPagesa RIA Transfer Parash hap degën 4 në Ferizaj

VllesaPagesa RIA Transfer Parash hap degën 4 në Ferizaj në rrugën Ahmet Kaçiu, në rrethrrotullimin tek rruga e Varoshit. Tani qytetarët e Ferizajit e kanë edhe më të lehtë realizimin e pagesave dhe transferimin e parave nga e gjithë bota.

Vllesa-CO Sh.P.K. është themeluar në vitin 2004 dhe është i pari Institucion Financiar J.B. i themeluar në Kosovë dhe i licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK) në kryerjen e shërbimeve financiare, shërbimin e pagesave dhe transferimin e parave.

Vllesa-CO është kompani e specializuar në shërbime financiare, aktivitetin e saj e zhvillon në mbi 50 lokacione në mbarë Kosovën me një staf me mbi 80 të punësuar. Vllesa-CO ofron një game të gjerë të shërbimeve:

  • Shërbimin e Pagesave,
  • Transferimin e Parave,
  • Rimbushjen e telefonave mobil, Internetit dhe TV, etj.

 Menaxhmenti i Vllesa-CO në vazhdimësi është i angazhuar që të krijoj lehtësi në kryerjen e këtyre shërbimeve, dhe njëkohësisht është fokusuar në hulumtimin dhe rritjen e gamës së shërbimeve me qëllim që tu ofroj qytetarëve dhe bizneseve shërbime më të shpejta, më të sigurta dhe më të lira.