Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Ulen provizionet e transferimit të parave nga Kosova drejt vendeve të regjionit

 VllesaPagesa e cila me degët e sajë është e shtrirë në të gjithë territorin e Kosovës, nga tani ka zbritur çmimet e transferimit të parave me shtetet e regjionit . Tani me VllesaPagesa RIA Transferim Parash ju mund të dërgoni para nga Kosova në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Slloveni, Kroaci, Bosnë dhe Serbi me provizione minimale.

Tarifat e transferimit të parave nga Kosova në Shqipëri, Kroaci, Sloveni, Maqedoni, Mal të Zi, Bosnje e Hercegovin, dhe Serbi   

Nga EUR Nga EUR Provizioni EUR
0.01 100 6
100.01 200 8
200.01 400 10
400.01 600 12
600.01 800 14
800.01 1000 16
1000.01 1250 20
1250.01 2000 28
2000.01 2500 34
2500.01 3000 38
3000.01 5000 48