Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Rreth RIA Transfer Parash

RIA është lider në shërbime financiare dhe i specializuar në transfere ndërkombëtare të parave. Që nga viti 1987, kompania ka ofruar shërbime të transferit të parave, të shpejta, të lira dhe të sigurta duke përdorur teknologjinë më të avancuar.

RIA është njëra ndër kompanitë më të mëdha globale në transferimin e parave. Që nga viti 1987 RIA është përpjekur që në mënyrë të suksesshme të ofroj kosto të lira, alternativë të sigurt dhe të shpejt për të dërguar para familjarëve dhe më të dashurve të klientëve tanë.

Si të tërheqësh para në RIA Transfer Parash - Vllesa-CO.  Klikoni butonin për më shumë udhëzime dhe për të shiqur provizinet e transfereve

Si të dërgosh para me RIA Transfer Parash - Vllesa-CO. Klikoni butonin për më shumë udhëzime

RIA Transfer Parash tani gjendet në të gjitha shtetet e botës. Kliko Lokacionet RIA për të shikuar lokacionet në të gjithë botën

  • Shërbimi i shpejt dhe i besueshëm e ka bërë RIA-an sinonim të besueshmërisë.
  • 150 vende anembanë botës
  • 316.000+ lokacione në të gjithë globin

Kontrollimi Online i transferit

RIA  ju ofron mundësinë të kontrolloni statusin e transferit tuaj. Për të kontrolluar nëse transferta juaj është kryer dhe paratë janë gati për t’u tërhequr, ju mund të përdorni shërbimin on line: 

STATUSI ONLINE

RIA | Transfer Parash