Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Si të tërheqësh para në RIA Transfer Parash - Vllesa-CO

1

Shkoni në lokacionin më të afërt të Vllesa-CO (Shih lokacionet) dhe dorëzoni tek operatori një dokument të vlefshëm identifikimi (Letërnjoftim, Pasaportë ose Patentë Shofer).. Specifikoni emrin dhe mbiemrin e dërguesit, vendin nga janë dërguar paratë, shumën e pritur të parave dhe numrin 11 shifror (PIN ose Order Number) të pranuar nga dërguesi.

2

Për të vazhduar me transaksionin, operatori do të kontrollojë të dhënat tuaja dhe dokumentin e identifikimit. Pasi të jetë siguruar se paratë janë të vlefshme për t’u tërhequr dhe të dhënat tuaja janë në rregull, atëherë operatori do të printojë një faturë “tërheqje parash” për t’u firmosur nga ju.

3

Pasi të verifikojë transaksionin, operatori do t’ju dorëzojë shumën e parave dhe faturën tuaj. Ne ju sugjerojmë që shumën e parave të pranuara ta numëroni me kujdes sepse reklamacionet e mëvonshme nuk pranohen.

Tarifat e transfermit të parave nga Gjermania në Kosovë 

Nga EUR

Deri EUR

Provizioni EUR

0

50

  7

100.01

200

10

200.01

250

11

250.01

300

12

300.01

350

13

350.01

400

14

400.01

450

15

450.01

500

16

500.01

750

17

750.01

1000

23

1000.01

1250

29

1250.01

1500

33

1500.01

2000

40

2150.01

3000

70

3000.01

3500

95

3500.01

4000

110

4000.01

5000

119

5000.01 9999.99   3%

Tarifat e transferimit të parave nga Italia në
Kosovë
 

Nga EUR

Deri EUR

Provizioni EUR

1

100

7

100.01

200

10

200.01

300

14

300.01

400

17

400.01

500

21

500.01

600

23

600.01

700

26

700.01

1000

33

1000.01

1500

46

1500.01

2000

59

2000.01

2500

     72

2500.01 3000           85

3000.01

999.99

3%

Tarifat e transferimit të parave nga Anglia në Kosovë 

Nga GBPDeri GBPProvizioni GBP
259999995%

Tarifat e transferimit të parave nga Zvicra në Kosovë 

Nga CHF

Deri CHF

Provizioni CHF

0

200

10

200.01

500

15

500.01

750

18

750.01

1000

20

1000.01

1500

25

1500.01

2000

30

2000.01

3000

40

3000.01

3500

45

3500.01

4000

50

4000.01

999999

1.5%

Tarifat e transferimit të parave nga Franca në Kosovë 

Nga EUR

Deri EUR

Provizioni EUR

0

50

6

50.01

100

8

100.01

200

10

200.01

300

14

300.01

400

16

400.01

500

18

500.01

600

20

600.01

700

22

700.01

800

25

800.01

900

27

900.01

1000

30

1000.01

1500

40

1500.01

2000

50

2000.01

2500

60

2500.01

3000

70

3000.01

3500

80

3500.01

4000

90

4000.01

4500

100

4500.01

5000

110

Tarifat e transferimit të parave nga Amerika në Kosovë 

Nga USD Deri USD Provizioni USD
0 500 11.99
500 700 16.99
700 1000 23.99
1000 100000 2.50%

Si të dërgoni para me RIA

Me RIA transfer parash ju mund të dërgoni para në të gjithë botën përmes procedurave të thjeshta dhe transfereve të shpejta

SHIKO MË SHUMË

Kontrollimi i transferit

RIA  ju ofron mundësinë të kontrolloni statusin e transferit tuaj. Për të kontrolluar nëse transferta juaj është kryer dhe paratë janë gati për t’u tërhequr, ju mund të përdorni shërbimin on line: 

STATUSI ONLINE

RIA | Transfer Parash

Pagesat e faturave

Në më shumë se 48 lokacionet e Vllesa-CO në të gjithë Kosovën ju mund të kryeni të gjitha llojet e pagesave. Shërbim i shpejtë ndaj klinentit dhe 0 minuta pritje në rradhë

SHIKO MË SHUMË