Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Si të dërgoni para në RIA Transfer Parash - Vllesa-CO

1

Shkoni në agjencinë më të afërt RIA Transfer Parash dhe dorëzoni tek operatori një dokument të vlefshëm identifikimi. Tregojani emrin dhe mbiemrin e marrësit, vendin ku do të dërgoni paratë dhe shumën që doni të dërgoni.

2

Të dhënat tuaja do të regjistrohen në sistem dhe operatori do t’ju dorëzojë faturën paraprake e emërtuar “dërgesë parash”.

3

Kontrolloni nëse informacioni në faturën “dërgesë parash” është në rregull dhe më pas ju mund ta firmosni këtë dokument.

4

Pasi të keni dorëzuar shumën që do të dërgoni dhe faturën e firmosur, operatori do t’ju kthejë dokumentin tuaj të identifikimit së bashku me faturën “dërgesë parash”, ku është i specifikuar numri 11 shifror (PIN ose Order Number).

5

Paratë do të jenë të vlefshme për t’u tërhequr në pak minuta pasi ju të keni marrë numrin 11 shifror ((PIN ose Order Number), të njëjtin duhet dërguar marrësit me anë të së cilit marrësit do ti mundësohet tërheqja e parave. Në vendin e marrësit, në mënyrë që të tërheqë paratë, marrësi duhet të ketë një dokument të vlefshëm identifikimi, emrin dhe mbiemrin e dërguesit, vendin nga janë dërguar paratë dhe shumën e pritur të parave.

 

Tarifat e transferimit të parave brenda Kosovës

Nga EUR Deri EUR Provizioni EUR
0.01 100 5
100.01 200 7
200.01 400 9
400.01 600 11
600.01 800 12
800.01 1250 15
1250.01 2000 25
2000.01 2500 30
2500.01 3000 35
3000.01 5000 40

Tarifat e transferimit të parave nga Kosova në Shqipëri, Kroaci, Sloveni, Maqedoni, Mal të Zi, Bosnje e Hercegovin, dhe Serbi  

Nga EUR Nga EUR Provizioni EUR
0.01 100 6
100.01 200 8
200.01 400 10
400.01 600 12
600.01 800 14
800.01 1000 16
1000.01 1250 20
1250.01 2000 28
2000.01 2500 34
2500.01 3000 38
3000.01 5000 48

Nga Kosova drejt vendeve tjera të botës 

Nga EUR Deri EUR Provizioni EUR
0.01 80 6
80.01 160 8
160.01 240 12
240.01 320 16
320.01 400 20
400.01 500 24
500.01 750 27
750.01 1000 30
1000.01 5000 4% e shumës

 


Si të pranoni para me RIA

Me RIA transfer parash ju mund të pranoni paranga e gjithë bota përmes procedurave të thjeshta dhe transfereve të shpejta

SHIKO MË SHUMË

Kontrollimi i transferit

RIA  ju ofron mundësinë të kontrolloni statusin e transferit tuaj. Për të kontrolluar nëse transferta juaj është kryer dhe paratë janë gati për t’u tërhequr, ju mund të përdorni shërbimin on line: 

STATUSI ONLINE

RIA | Transfer Parash

Pagesat e faturave

Në më shumë se 45 lokacionet e Vllesa-CO në të gjithë Kosovën ju mund të kryeni të gjitha llojet e pagesave. Shërbim i shpejtë ndaj klinentit dhe 0 minuta pritje në rradhë

SHIKO MË SHUMË