Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Pagesat për Ministrinë e Punëve të Brendshme - ARC

 • Pagesat për Regjistrimin e Automjetit
 • Pagesat për Letërnjoftim
 • Pagesat për Pasaportë
 • Pagesat për Vula Apostile
 • Pagesat për Nënshtetësi, etj.

Pagesat për Ministrin e Infrastrukturës

 • Pagesat për aplikim për Test dhe Vozitje
 • Pagesat për Patent Shofer
 • Etj.

Pagesat për Administratën Tatimore

 • Pagesat për Tatime
 • Pagesat për Kontribute Pensionale
 • Pagesat për Tatimin në Qera
 • Pagesat për Tatimin e Vlerës së Shtuar - TVSH, etj.

Pagesat për Universitetet Publike

 • Pagesat për Semestër
 • Pagesat për Provime
 • Pagesat për Konvikt
 • Pagesat për Menzë
 • Pagesat për Bibliotekë, etj.

Pagesat Komunale

 • Pagesat për Tatimin në Pronë
 • Pagesat për Taksa të ndryshme Komunale,
 • Etj.

Pagesat pa provizion

 • Pagesat e Faturave të Energjisë Elektrike (KESCO)
 • Pagesat e Ujësjellësit Rajonal Prishtina (KUR) të rajonit Prishtinë, Podujevë, Obiliq, Lipjan, Fushë Kosovë 

Pagesat e Dënimeve

 • Pagesat e Dënimeve në Trafik - Nëse pagesa bëhet brenda 16 ditëve nga data e marrjes së dënimit ju paguani vetëm gjysmën (50%) të vlerës së denimit. Dënimi fshihet automatikisht nga sistemi i policisë pa pasur nevoj ta dërgoni konfirmimin në polici.   
 • Pagesat e taksave gjyqësore
 • Etj

Pagesat për Kompanitë e Sigurimeve

 • Pagesat e Sigurimit të Automjeteve (TPL, TPL+, Sigurimi Kasko)
 • Pagesat për sigurimet shëndetësore
 • Etj

Pagesa e shërbimeve Kujtesa, PA PROVIZION

 • Paguani të gjitha shërbimit KUJTESA, shpejt e lehë dhe pa pritur në radhë. Me 0 PROVIZION

Telefon, internet dhe televizion

 • Rimbushjen e telefonit mobil, internetit, TV-së për  IPKO-Digitalb
 • Rimbushjen e telefonit mobil për VALA.

Kujdesi ndaj klientit

Ne jemi të përkushtuar që të sjellim shërbimet më të mira për klientët tanë. Në faqen e  kujdesit për klient kemi dhënë informacione të detajuara

SHIKO MË SHUMË

Vllesa-CO | Pagesat e Faturave