Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Njoftim!

Të dashur klient, ju njoftojm se për shkak të festave të fundvitit, degët e VllesaPagesa nuk do të punojn në datat 01, 02 dhe 07 Janar 2020.

Urime viti i ri, ju dëshirojm të gjitha të mirat në vitin 2020.