Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Vllesa-CO dhe Kujesa sot kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi.

Vllesa-CO dhe Kujesa sot kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi. Tani pagesat e shërbimeve të platformës Kujtesa mund ti realizoni në të gjitha degët tona në Kosovë.