Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

?

Çfarë është Vllesa-CO?

Vllesa-CO Sh.P.K. është themeluar në vitin 2004 dhe është i pari Institucion Financiar J.B. i themeluar në Kosovë dhe i licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK) në kryerjen e shërbimeve financiare.

Vllesa-CO është kompani e specializuar në shërbime financiare, aktivitetin e saj e zhvillon në mbi 50 lokacione në mbarë Kosovën me një staf me mbi 70 të punësuar.

?

Cilat shërbime ofrohen në Vllesa-CO?

Vllesa-CO ofron një game të gjerë të shërbimeve:

  • Shërbimin e Pagesave,
  • Transferimin e Parave,
  • Rimbushjen e telefonave mobil, Internetit dhe TV, etj.

?

Ku mund ti tërheç parat e dërguara përmes RIA Transfer Parash?

Parat e dërguara përmes RIA Transfer Parash mund ti tërhiqni në të gjitha lokacionet e Vllesa-CO në tërë Kosovën. Për të shikuar lokacionet e Vllesa-CO kliko këtu.

?

Si mund të gjejë më lehtë lokacionet e Vllesa-CO në Kosovë?

Për të shiquar lokacionet kliko këtu pastaj kliko në butonin Lokacioni në hartë, dhe automatikisht në google maps ju shfaqet rruga deri në lokacionin e zgjedhur.

?

Cili është orari i punës?

Për të shiquar orarin e punës kliko këtu, orari i punës ndryshon në varësi të degës por në përgjithësi është nga e hëna në të premten 08:00 - 16:00, ndërsa të shtunën 09:00 - 14:00.

Mbrojtje në internet

Si të mbroheni nga mashtrimet në internet

Duke klikuar mbi butonin SHIKO MË SHUMË mund të informoheni me disa nga tentimet më të përhapura për mashtrimet në internet dhe mënyrën e mbrojtjes nga ato. Shpresojmë që ky informacion të ju ndihmoj.

SHIKO MË SHUMË

Rreth nesh

Vllesa-CO është kompani e specializuar në shërbime financiare, aktivitetin e saj e zhvillon në mbi 50 lokacione në mbarë Kosovën me një staf me mbi 80 të punësuar.

SHIKO MË SHUMË