Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Na kontaktoni

Zyrja qendrore:
Rruga Fehmi Agani Nr. 71
10000 Prishtinë

Telefon: 
Mob: +383 45 70 71 72
Fix:    +383 29 271 695
Fax:  +383 29 271 695

E-mail:
vllesa@vllesa-co.com

Na shkruani online

Faleminderit që na keni kontaktuar. Së shpejti dikush nga stafi ynë do të përgjgjigjet në e-mailin tuaj

Faleminderit
Vllesa-CO

Lokacionet

Ne gjindemi në të gjithë Kosovën. Në faqen tonë kemi publikuar sistemin e lokacioneve ku mund të gjeni kontaktet dhe rruget deri te lokacionet tuaja më të afërta 

SHIKO LOKACIONET