Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Covid19-Si të mbrohemi

Nëse keni simptoma, mos shkoni në spital! Telefononi në: 038 200 80 800

FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

Këshillat që duhet ndjekur për t’u mbrojtur nga Covid 19.

Kujdesi i shtuar në këtë situatë na ndihmon të mbrojmë veten dhe të tjerët andaj respektimi i këtyre këshillave është masa më e mirë mbrojtëse.