Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Njoftim për klientët e VllesaPagesa RIA Transfer Parash në Malishevë

Të nderuar klientë të VllesaPagesa RIA Transfer Parash në Malishevë,

Ju njoftojm se pas vendimit të autoriteteve në Komunën e Malishevës për mbylljen e bizneseve në këtë qytet si masë parandaluese për shpërndarjen e Covid19, degët e VllesaPagesa RIA Transfer Parashë në Malishevë nuk do të punojn deri në njoftimin e ardhshëm.

Ju rekomandojmë që të pëlqeni faqet tona në rrjetet sociale si dhe të vizitoni webfaqen tone, pasi që përmes këtyre kanaleve do të ju informojmë në kohë reale për të gjitha zhvillimet e reja në përgjithësi.

Webfaqja e VllesaPagesa– https://www.vllesa-co.com
Llogaria zyrtare në FB - https://www.facebook.com/vllesa/
Llogaria zyrtare në Instagram - https://www.instagram.com/vllesa_ria/

Falemnderit për mirëkuptim,
VllesaPagesa RIA Transfer Parash
#rrinshpi #Covid19
Pa frikë e me kujdes të shtuar!