Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Orari i punës nga data 30.03.2020

Të nderuar klientë,

Bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, të datës 28.03.2020, ju njoftojmë që disa nga degët e VllesaPagesa RIA Transfer Parash do të punojnë në orarin si në vijim:

E Hëne-E Premte 09:00-16:00

E Shtune 09:00-14:00:

Duke marrë parasysh situatën emergjente shëndetësore të krijuar në Kosovë, VllesaPagesa RIA vazhdon të merr masa që të pengoj në shpërndarjen e #Covid19 e të sigurohet që klientët të kenë qasje në shërbime tona.

Nëse vendosni të vizitoni degët tona, ju lutemi që të merrni masat mbrojtëse të rekomanduara nga Organizata Botërore e Shëndetësisë:

  1. Të pastroni dhe dezinfektoni duart shpesh dhe mirë ,
  2. Të mbani distancë prej minimum 1 metër nga klienti që keni përpara,
  3. Prit jasht deri sa të shërbehët klienti para jush,
  4. Shmang kontaktin me persona të tjerë.

Ju rekomandojmë që të pëlqeni faqet tona në rrjetet sociale si dhe të vizitoni webfaqen tone, pasi që përmes këtyre kanaleve do të ju informojmë në kohë reale për të gjitha zhvillimet e reja në përgjithësi.

Webfaqja e VllesaPagesa– https://www.vllesa-co.com
Llogaria zyrtare në FB - https://www.facebook.com/vllesa/
Llogaria zyrtare në Instagram - https://www.instagram.com/vllesa_ria/

Falemnderit për mirëkuptim,
VllesaPagesa RIA Transfer Parash
#rrinshpi #Covid19
Pa frikë e me kujdes të shtuar!