Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Covid19-Njoftimi 1

Të nderuar klientë,

Per arsye të pyetjeve të vazhdueshme që kan ardhur në adresën tonë në lidhje me procesin e punës, dhe duke respektuar nevojën tuaj për tu shërbyer, ju njoftojm si në vijim:

Ju njoftojmë se të gjitha degët e VllesaPagesa RIA Transfer Parash do të vazhdojnë të punojnë me orarin e zakonshëm, procesi i punës mund të ndalet vetëm në rast të ndonjë vendimi të organeve qeveritare për mosvazhdim të procesit të punës.

Ju rekomandojmë që të pëlqeni faqet tona në rrjetet sociale si dhe të vizitoni webfaqen tone, pasi që përmes këtyre kanaleve do të ju informojmë në kohë reale për të gjitha zhvillimet e reja në përgjithësi.

Webfaqja e VllesaPagesa– https://www.vllesa-co.com
Llogaria zyrtare në FB - https://www.facebook.com/vllesa/
Llogaria zyrtare në Instagram - https://www.instagram.com/vllesa_ria/

Falemnderit për mirëkuptim,
VllesaPagesa RIA Transfer Parash
#rrinshpi #Covid19
Pa frikë e me kujdes të shtuar!