Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Shërbimet

Kontaktoni në

045 70 71 72

Paguaj shërbimet IPKO

Në degët tona në të gjithë Kosovën ju mund të paguani të gjitha shërbimit IPKO, shpejt e lehë dhe pa pritur në radhë

Më shumë Shërbimet

Paguaj shërbimet KUJTESA

Në degët tona në të gjithë Kosovën ju mund të paguani të gjitha shërbimit KUJTESA, shpejt e lehë dhe pa pritur në radhë

Më shumë Shërbimet

Të gjitha llojet e pagesave

Në më shumë se 50 degët e VllesaPagesa në të gjithë Kosovën ju mund të kryeni të gjitha llojet e pagesave, pa pritur në radhë, për vetëm pak minuta.

Më shumë Shërbimet

Paguaj rrymën pa provizion

Në degët tona në tërë Kosovën ju mund të paguani faturat e rrymës PA PROVIZION dhe vetëm me numër reference. Borgji fshihet automatikisht nga sistemi i KECO

Më shumë Shërbimet

Paguaj ujin pa provizion

Në degët tona në tërë Kosovën ju mund të paguani faturat e ujit PA PROVIZION dhe borgji fshihet automatikisht nga sistemi, pa pritur në radhë dhe duke kursyer kohën tuaj

Më shumë Shërbimet

RIA Transfer Parash

Shfrytëzo tarifat më të lira për të dërguar dhe pranuar para nga të gjitha vendet e botës përmes rrjetit të agjentëve të Ria Transfer Parash

Më shumë Shërbimet
Lokacionet tona në Kosovë

Mbrapa

Para

PR

Prishtinë

7 lokacione

PZ

Prizren

3 lokacione

PE

Pejë

lokacione

MI

Mitrovicë

2 lokacione

GJ

Gjakovë

2 lokacione

FR

Ferizaj

4 lokacione

MA

Malishevë

3 lokacione

GL

Gjilan

5 lokacione

PO

Podujevë

2 lokacione

SU

Suharekë

3 lokacione

SK

Skënderaj

2 lokacione

FK

Fushë Kosovë

1 lokacione

OB

Obiliq

1 lokacione

LP

Lipjan

2 lokacione

KL

Klinë

1 lokacione

SH

Shtime

2 lokacione

VI

Viti

1 lokacione

VU

Vushtrri

2 lokacione

IS

Istog

2 lokacione

RA

Rahovec

2 lokacione

DN

Drenas

1 lokacione

DR

Dragash

1 lokacione

MU

Mamushë

1 lokacione

KA

Kaçanik

1 lokacione

1

Rruga Fehmi Agani nr.71

Përballë Prokurorisë së Shtetit

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Pashko Vasa

Afër Hotel Prishtina

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00-14:00

Shtyp për të thirrur direkt

3

Bregu i Diellit

Përballë Fakultetit Teknike

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

4

Motrat Qiriazi NR 11 Ulpianë

Përballë Kolegjit Biznesi

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

5

Rruga Azem Jashanica

Lagjia Dragodan (Arbëri)

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

6

Rruga Agim Ramadani

Qendra Studentore (Konviktet)

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga William Wolker

Përballë ATK

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga William Wolker

Përballë Gjykatës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

3

Stacioni i Autobuseve

Afër qendrës për Patentë Shofer

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

09:00 - 14:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Eliot Engel

Tek ish Auto Shkolla

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Administrata e Kuvendit Komunal

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

3

Shtëpia e Mallrave

Meto Bajraktari

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Shemsi Ahmeti

Afër Regjistrimit të Automjeteve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Mbretresha Teutë

Afër Stacionit të Autobusëve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Tirana, Tranzit

Përballë Regjistrimit të Automjetev

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Yjet e Erenikut

Përballë Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

3

Rruga UÇK

Përballë IshBankosit

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

4

Rruga Xheladin Hana p.n.

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga E Reqakut

Afër Regjistrimit të Automjeteve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Dëshmorët e Kombit

Afër Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

3

Rruga e Gjykatëa

Përballë Objektit të Gjykatës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

4

Rruga Ahmet Kaçiku

Rrethrrotullimi tek rruga e Varoshit

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 15:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Adem Jashari

Përballë Stacionit të Autobusëve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga e Gjykatës

Mbrapa Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

3

Rruga Adem Jashari

Përballë Stacionit të Policisë

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Marie Shllaku

Afër Regjistrimit të Automjeteve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

2

Afër Administratës Tatimore

Te Soliteri

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

3

Stacioni i Autobusëve

Gjilan

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

4

InterEX

Rr. Zija Shemsiu

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

5

Rruga Medllin Obllrajt

Përballë Teatrit

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 15:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Ilir Konushevci

Përballë Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Ilir Konushevci

Afër Regjistrimit të Automjeteve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

3

Rruga Ilir Konushevci

Përballë Policisë

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Brigada 123

Afër Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Brigada 123

Përballë Stacionit të Policisë

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

3

Rruga Brigada 123

Përballë Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga 28 Nentori

Përballë Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga 28 Nentori

Afër Regjistrimit të Automjeteve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Nënë Tereza NR. 9

Objektin e Shtëpisë së Kulturës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Hasan Prishtina

Përballë Stacionit të Policisë

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga e Shqipërisë

Përballë Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Hamëz Jashari

Përballë QRA

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Drini i Bardhë

Afër Regjistrimit të Automjeteve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Komandant Kumanova

Afër Regjistrimit të Automjeteve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Tahir Sinani

Afër trekandëshit

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

 

1

Rruga Basri Beqiri nr.44

Afër Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Hamit Hyseni

Përballë Regjistrimit të Automjetev

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Fehmi Agani

Përballë Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 17:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

2

Rruga Fadil Ferati

Përballë Policisë

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Selajdin Mullaabazi

Afër Regjistrimit të Automjeteve

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Fehmi dhe Xhevë Lladrovci

Përballë Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga e Brodit

Përballë Stacionit të Policisë

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

Nuk punohet

Shtyp për të thirrur direkt

2

Sheshi i Dëshmorëve

Përballë Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 18:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Aşaği Mahalle Yolu

Përballë Komunës

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +381 29 271 695

E hëne - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

1

Rruga Emin Duraku

Përball Policisë

Tel: +383 45 70 71 72

Fax: +383 29 271 695

E hënë - e premte

08:00 - 16:00

E shtune

09:00 - 14:00

Shtyp për të thirrur direkt

Ulen provizionet e transferimit të parave nga Kosova drejt vendeve të regjionit

Ulen provizionet e transferimit të parave nga Kosova drejt vendeve të regjionit

 VllesaPagesa e cila me degët e sajë është e shtrirë në të gjithë territorin e Kosovës, nga tani ka zbritur çmimet e transferimit të parave me shtetet e regjionit . Tani me VllesaPagesa RIA Transferim Parash ju mund të dërgoni para nga Kosova në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Slloveni, Kroaci

Partner i sigurtë

Ne jemi të përkushtuar seriozisht për sigurinë e klientëve tanë. Duke pas parasysh rrezikun që paraqitet nga mos-kujdesi adekuat ose sulmet kibernetike, ne kemi publikuar edhe seksionin e sigurisë ku mund të gjeni informacione të mjaftueshme për mbrojtje dhe privacia

Siguria