Menu

045 70 71 72

Vllesa CO

Institucion Financiar J.B. 

Rruga Tirana, hyrja A, Nr. 11, Prishtinë

Shpërndaje në

Facebook

Vllesa-CO ndryshon llogon dhe emrin tregtar në vllesapagesa

Të dashur klient duke qenë se vitet e fundit ngjyrat dhe brendimi i degëve të Vllesa-CO ka filluar të kopjohet nga biznese të pandërgjegjëshme  dhe si rrjedhoj është duke shkaktuar konfuzitet tek klientët tanë, menaxhmenti i Vllesa-CO ka marr vendim që IFJB Vllesa-CO të ndrroj llogo duke përfshi ngjyrat dhe formën. Po ashtu degët e VllesaPagesa do ndryshojnë për nga dukja Tani ngyra me të cilat prezantohemi është ngjyra e gjelbërt.